Ændringer og forbehold for Vi Elsker Golf på Rømø 11. – 14. juni

Kære alle,

Den tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø og ECCO Tour arrangør, Brian Vester er klar til afvikling af Vi Elsker Golf på Rømø fra 11. – 14. juni selvom det bliver med Corona-forbehold.

Vi håber, at I for alvor er begyndt at glæde jer. Det er vi!

På statsministerens pressemøde torsdag 7. maj dukkede en masse dejlige og tiltrængte informationer op. Den bedste nyhed var, at restauranten på Enjoy Resorts nu må holde åbent. Det betyder, at I nu kan nyde en frokost og lidt koldt at drikke efter runden, hvis I har lyst, på samme måde som I må i jeres klub eller på en hvilken som helst café eller restaurant.

Desværre må man fortsat kun forsamles 10 personer, og det får betydning for vores aftenarrangementer, som dog stadig bliver fantastiske. Til juni hæves forsamlingsforbuddet til enten 30 eller 50 personer, men det ændrer ikke alverden for os.

Vi føler egentlig godt, at vi – selv i en restaurant – kan argumentere for, at vi er mange små forsamlinger á 4 personer og ikke én stor forsamling. Ikke desto mindre er det ikke en grænse, vi har lyst til at balancere på. Derfor har vi taget en beslutning ift. aftensmad, underholdning og præmieoverrækkelse, så vi med 100 % sikkerhed kan sige, at vi på INTET TIDSPUNKT samles flere mennesker end vi må – uanset hvordan man definerer en ”forsamling”.

Aftensmad, underholdning m.m.! Fælleshygge – hver for sig.
Spisning vil foregå
i 4-mands hold i jeres huse eller på jeres terrasser. I må naturligvis gerne gå sammen på terrasserne og spise/hygge i større grupper, så længe ingen bryder forsamlingsforbuddet, og så længe alle holder afstand. På denne måde har man muligheden for at holde sig på sikker afstand af alle andre, hvis man ønsker det, mens dem der gerne vil hygge med de andre hold/deltagere kan gøre det.

Maden leveres fra eller afhentes i restauranten, og det bliver lækkert og super hyggeligt. I kan spare lidt penge på vinen, eller i stedet opgradere lidt på den konto.

Der bliver stadig masser af underholdning. Klassens Tykke Dreng, Lune Carlsen og Thomas Ring kommer stadig, og vi regner med at holde koncerter og præmieoverrækkelse på et græsareal eller en vej mellem husene, så alle kan både se, høre og synge med fra deres terrasser. Det bliver super sjovt, unikt og potentielt en uforglemmelig oplevelse :).

”Jamen Andreas og Brian, hvad så hvis det bliver regnvejr? Det gør det ikke, men i så fald, så skal I bare se, hvor kreative vi er..  Vi lover, I bliver godt underholdt.

OBS!) Skulle reglerne blive ændret radikalt, således at man må forsamles f.eks. 200 mennesker, eller at det specifikt fastslås, at vores type af golfturnering må spise sammen, vil vi genoverveje situationen.  

Helt overordnet: Vi skal overholde de regler, love og anbefalinger der foreligger, når vi er dernede. Derudover skal vi passe på hinanden, som vi efterhånden er blevet vant til – og gode til. Det gælder på golfbanen, på terrassen, ifm. spisning osv. Det er ikke anderledes i denne uge på Rømø end alle andre dage og steder i øjeblikket og det næste lange stykke tid. Hvis vi ser regler blive brudt er vi nødt til at reagere.

Øvrige forbehold
Vi har allerede nu besluttet os for en række forbehold, så vi minimerer smitterisiko og passer bedst muligt på hinanden, mens vi har nogle fantastiske dage på Rømø.

Der bliver ingen printede scorekort. Alt indtastes på telefonen, og vi står naturligvis klar til at hjælpe, hvis nogen har problemer eller spørgsmål. En person fra holdet kan sagtens føre for alle.

Starttider bliver – som det ser ud nu – KUN fra hul 1. Det giver mindre forsamling ved start, og vi undgår komprimeret pres på faciliteter ved opvarmning m.m. Derudover betyder det, at alle bør kunne få en plads på klubbens terrasse til frokost m.m. efter runden i nogle timer, inden man hopper videre over på sin egen terrasse, på stranden, på træningsbanen eller hvad man ønsker.

Den forplejning, der skulle have været på 1. og 10. tee, vil vi lægge til jer i jeres huse i stedet. Så slipper vi for at rode i den samme frugtkasse osv.

Holdsammensætning!

  • Fredag bliver I blandet 2 og 2 med et andet hold. Hvis I ikke ønsker at blive blandet, må I også gerne spille sammen I fire. Kontakt os på forhånd, hvis I IKKE vil blandes.
  • Lørdag er en scramble, så her spiller I sammen i jeres 4-mands hold.
  • Søndag er en foursome, hvor I går sammen i 4- eller 8-bolde afhængig af deltagerantal. Kontakt os på forhånd hvis I ønsker KUN at være 4 sammen.

En fantastisk og tiltrængt weekend
Vi vil gerne slå fast, at arrangementet på ingen måde bliver mindre hyggeligt af det her. Ændringerne vil blot betyde lidt mere hygge med jeres hold, og lidt mindre hygge med de øvrige deltagere.

Vi glæder os til at se jer på Rømø den 11. juni til en fantastisk og yderst tiltrængt golfoplevelse.

Hvis I har spørgsmål af nogen art, må I ikke tøve med at kontakte os :). Find kontaktinfo her.

Hjertelige golfhilsner

Andreas og Brian

Vi Elsker Golf