Early Bird bonus – Tilmeld dig inden 1. januar og få poloer m.m.

Early Birdie Rømø Juni
Vi er klar til meget mere golf, hygge, underholdning, god mad osv. på Enjoy Resorts. Vi håber, du også vil være med.

Skal du med til Danmarks Hyggeligste Golfturnering på Rømø fra 11. – 14. juni? Så kan du tilmelde dig inden nytår og få lidt ekstra for pengene.

Early Birdie bonus
Tilmeld dig Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts fra 11. – 14. juni inden 1. januar og få officielle Vi Elsker Golf poloer til hele holdet samt en linned- og håndklædepakke fra Enjoy Resorts med i købet.

Bestil nu – fyld holdet op senere
Såfremt du/I stadig mangler en holdkammerat eller to, men gerne vil benytte jer af denne bonus, så kan I sagtens – på et senere tidspunkt – tilføje de sidste holdkammerater, ligesom I også kan skifte ud på holdet helt frem til vi starter på Rømø i juni.

I alt får du således værdi eller besparelse for ca. 450,- pr. person. Det er da værd at tage med, hvis du alligevel ved, at du skal med.

Nu kan du få fingre i en officiel Vi Elsker Golf polo

Andreas Hartø: Nogle populære poloer
– Vi havde nogle fantastiske dage på Rømø tilbage i september ved vores debut, og især vores Vi Elsker Golf poloer var ganske populære. Så nu tager vi konsekvensen og tilbyder dem med vores logo, så vi kan have vores egne i fred, griner Andreas Hartø”.

Du kan læse mere om Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts Rømø fra 11. – 14. juni her, ligesom du kan finde info om vores øvrige Vi Elsker Golf arrangementer via siden her.