Mere underholdning til Rømø – 18 ledige pladser tilbage

Trænger du til en fantastisk golfoplevelse, når Corona-krisen har lagt sig? Så kan vi glæde dig med, at Danmarks bedste Kim Larsen kopi, Lune Carlsen, nu føjes til listen over underholdning ved Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts fra 11. – 14. juni.

Du kender måske Lune Carlsen fra Made in Denmark, og ellers skal han bestemt opleves.

Humørbomberne fra Klassens Tykke Dreng lægger ud ved velkomstmiddagen 11. juni.

Sammen med humørbomberne fra Klassens Tykke Dreng står Lune Carlsen for et brag af en åbning ved velkomstmiddagen torsdag den 11. juni.

Deltagerne ved årets helt store sommerfest kan således se frem til et stærkt aftenprogram:

  • Torsdag: Lune Carlsen og Klassens Tykke Dreng
  • Fredag: Andreas Hartø foredrag om golflivets op- og nedture.
  • Lørdag: Tidl. X Factor vinder, Thomas Ring, giver intim-koncert

Ved Vi Elsker Golf spiller det sociale en stor rolle, og derfor er der hver aften – efter golfen – både spisning samt underholdning inkluderet i prisen. Du har desuden adgang til Enjoy Resorts’ lækre Spa & Wellness fra torsdag – søndag, så du kan forkæle dig selv, når du ikke spiller golf.

Læs mere om det fulde indhold, pris, matcher samt program for Danmarks Hyggeligste Golfoplevelse her.

Plads til flere deltagere
Der er i skrivende stund 26 hold tilmeldt Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts fra 11. – 14. juni. disse fordeler sig tæt på 50/50 mellem kvinder og mænd. Der er fortsat 18 ledige 4-mands hold. 

Vil du hellere vente til den anden side af sommerferien, så kan du læse mere om vores to øvrige arrangementer nedenfor. I begge tilfælde er der masser af underholdning, golf, spisning og hygge til en favorabel pris. Vi håber at se jer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Brian Vester på bv@golfpeople eller på tlf. 3029 8433.

Du kan læse mere om Vi Elsker Golf konceptet her.

Corona-forbehold
Skulle et eller flere af arrangementerne mod forventning blive aflyst, kan du naturligvis få pengene tilbage. Vi er dog overbeviste om, at arrangementerne kan gennemføres som planlagt.