Vi ❤️ Golf på Enjoy Resorts Rømø fra 10. – 13. juni ´21 inkl. Hardinger Band

Oplev de “gamle” Shu-Bi-Dua drenge anført af Michael Hardinger og Jørgen Thorup den 10. juni ved Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts

Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts fra 10. – 13. juni er den perfekte match- og hyggetur for danske golfspillere. Her er det sociale i fokus, og der er plads til alle uanset om passionen for golf er større end talentet. Det vigtigste er, at du er god til at hygge dig med dine venner og måske endda de øvrige gæster. Vi sørger for en masse aftenunderholdning v. bl.a de “gamle” Shu-Bi-Dua drenge i Hardinger Band, som anført af Michael Hardinger og Jørgen Thorup leverer alle de største Shu-Bi-Dua hits.

Tilmeld dig årets hyggeligste golfoplevelse
Vi spiller golf om dagen, og hver aften er der spisning, præmieoverrækkelse, underholdning og en masse hygge. Som noget nyt har vi lagt lidt “stille-tid” ind fredag aften, så her har man mulighed for at samle kræfter og hygge sig med sit hold i feriehuset, i restauranten eller på bowlingbanen!

Værterne er Brian Vester og Andreas Hartø, der sørger for, at alt kører planmæssigt, så I kan bruge al jeres tid og energi på at hygge jer.

Inkluderet i arrangementet er:

 • 3 overnatninger i lækkert feriehus (fra torsdag d. 10. juni – søndag d. 13. juni)
 • 4 x golf (3 hyggelige matcher + 1 prøverunde)
 • 3 aftenarrangementer m. spisning og præmieroverrækkelser
 • Underholdning v. Hardinger Band (Shu-Bi-Dua), Andreas Hartø og TBA
 • Gratis adgang til Spa & Wellness samt fitness fra torsdag – søndag
 • Kaffe og kage på 1. og 10. teested fredag og lørdag.
 • Andreas Hartø show / undervisning på rangen både fredag og lørdag
 • Træningsbolde
 • Øvrige aktiviteter og forhåbentlig gode tilbud og bonuspræmier fra sponsorer

Pris: DKK 2.800,- pr. person (v. 4 personer) dvs. 11.200,- pr. hold

Tilmeld dit hold i GolfBox nu. 

En turnering for 4-mands hold – Ny match hver dag
Man tilmelder sig arrangementet i 4-mands hold, og hvert hold indlogeres i et lækkert feriehus. Er I f.eks. kun to deltagere, så kontakt os endelig. Det kan være at vi kan hjælpe med at finde de to sidste holdkammerater.

Der spilles holdspil både fredag, lørdag og søndag i forskellige formater – enten som 4-mands hold eller 2-mands hold. Matchen afsluttes hver dag, og der er således præmieoverrækkelse hver aften. På finaledagen søndag forventer vi præmieoverrækkelse og afsked senest kl. 16:00.

Danmarks hyggeligste golf
“Vi Elsker Golf” er et nyt og spændende turneringsprojekt sat i verden af den tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø og mangeårige ECCO Tour arrangør, Brian Vester. Du kan læse mere om tankerne bag Vi Elsker Golf her.

Hvem kan deltage?
ALLE! Så simpelt er det faktisk. Om I er fire venner, to par, en hel dameklub, om I er skrappe eller knapt så skrappe, unge eller gamle, så er der plads til alle. Og med alle faciliteterne på Enjoy Resorts, så kan man hygge sig i den gruppe eller i det hold man er ankommet, eller man kan socialisere med de øvrige gæster. Man kan gå i spa, indtage bowlingbanerne, gå i husene og drikke gin og spille poker. Der ER plads til alle.

Max hcp. er 36, men der kan ydes dispensation. Spilleren vil i så fald få tildelt hcp. 36 i matcherne.

Du skal være fyldt 16 år for at kunne deltage, men her kan der også ydes dispensation.

Nedenfor kan du læse alt om “Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts Rømø” samt finde ugens program.

Tilmelding og betaling

Tilmelding foregår i GolfBoxdette link. Det er også ifm. din tilmelding i GolfBox at du betaler dit hold.

Tilmelding lukker igen torsdag d. 3. juni 2021 kl. 12:00, eller når der er udsolgt.

Priser

 • Pris pr. person DKK 2.800 (v. 4 personer)
 • Pris pr. hold DKK 11.200 (for 4 personer)

Betaling i 2 rater
Ved tilmelding betales 4.000,- og den 1. maj 2021 betales det resterende beløb på 7.200,-. (11.200,- totalt) Betalinger refunderes kun ved aflysning af arrangementet. Såfremt det fulde beløb ikke er betalt den 15. maj bortfalder tilmelding og jeres første betaling er tabt.

 • Ekstra hus 3.000,- (bookes hos Enjoy Resorts)
 • Ekstra personer til spisning (alle 3 aftener) 1.000,- pr. person (skal aftales med os på forhånd)
 • OBS! Ved afrejse, betaler I selv det forbrug, I har haft i jeres hus.

Enkeltværelse
I hvert hus er der to soveværelser og en stor hems / TV stue. Hvis to personer på et hold ønsker “enkeltværelse”, kan det således lade sig gøre i huset. Ønsker tre eller fire personer enkeltværelse, skal der bookes et ekstra hus á 3.000,-. Denne booking foretager I selv direkte hos Enjoy Resorts (mail info-rr@enjoyresorts.dk eller tlf.: 74755655), NÅR I har tilmeldt jeres hold.

Prøverunde torsdag d. 10. juni
Enjoy Resorts spærrer hele torsdag den 10. juni til prøverunder til os. I er således nødt til at kontakte Enjoy Resorts for booking af jeres prøverunde. Det kan I gøre på mail info-rr@enjoyresorts.dk, og jo før I tilmelder jeres hold, jo bedre starttid kan I få denne torsdag.

Kontakt os

Har du spørgsmål til “Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts” så kontakt

Brian VesterAndreas Hartø
Mobil 30 29 84 33Mobil 30 26 07 30
bv@golfpeople.dkandreas@golfpeople.dk